Rulleski sessong har begynt for fullt!!

Da har årets rulleski sessong og vi holder på med opprustining av rulleskiparken. Sjekk i arkivet for rulleski vi har produsert. Det er fullt mulig å ønske sine helt egne rullski, som ingen andre har. Vi har også fått inn rulleski klær. Superdigg å bruke når du er ute å ruller.

Når det gjelder trening for årets sessong, ligger jeg lagt foran enn tidligere på denne tiden. Det har mye med å gjøre med at jeg har fokusert mye på styrke og sprintteknikk. Jeg ligger litt bak når det kommer til utholdenhet på lengre distanser. Dette kommer seg. Jeg venter i spenning på at rulleski konkuranse listene fra Italia skal legges ut. Mål er å komme videre fra en eventuell prolog.

Lyst på ski, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *