Veien til det hellige vann

Veien til det hellige vann

Vi ville gjøre noe nytt, vi har fått troa på mirakler kan skje. Det er ikke tilfeldig at vi valgte navnet Lorenzo (Den som seirer), ikke mange som har klart seg fra uke 22+5 så bra. Da vi var på sykehuset fikk min mor tak i Hellig vann fra Lourdes. Vi tok dette på Lorenzo og alt gikk som det gikk, skulle man tro at det kan ha effekt. Det har ingen ting å si om man tror på en gud eller ikke. Det handler om å tro på mirakler, man må leve i håp og det som skjer det skjer. Derfor var det viktig for oss å ta denne turen. 800 km tvers over den franske kysten.

Litt om Lourdes

Bildet tatt fra kirken inn mot byen

Lourdes som har nest mest hotell etter Paris, det vil si at det er hotell overalt. Det bor ca 15000 mennesker her.  Det er sykt mange mennesker som er i rullestol som besøker Lourdes, de ønsker å bli healet av det hellige vannet. Jeg har aldri sett så mange mennesker samlet i rullestol på et sted noen gang før.  Vatikanet har bare godkjent 66 mirakler for dette vannet. Da er det bare å håpe.

Det er bare å si en ting. Må oppleves. Et sted hvor det ikke er vanskelig å skaffe seg overnatting.

Skal du til  grotten ha med deg barn, da slipper du den lange køen. Når du går bort til det hellige vannet, ta med deg en stor vann beholder og en litt mindre. Ta den mindre under den lille vannkranen og fyller så over til den store. Da sparer du tid.

Etter 2 liter hellig vann og en trøtt gutt tok vi turen til Carcassonne. En middelalderby kjent for en gammel festning og vin.

Etter Carcassonne orket ikke jeg kjøre noe mer.  Så da mekket jeg et hotell/hytte i Saint- Cristol. Fint og rolig sted. Stort minus, det stod ingen ting i bookingen at de stengte resepsjonen etter klokka 17. Litt stress med å ringe å få koden til en safe, for å så få nøkkelen til rommet. Svær hytte for oss tre. Igjen et minus ingen aircondition. Varmeste natten jeg har hatt i mitt liv.

Rakk et morgen svøm i bassenget som åpnet klokka 9 og stenger 19 før checkout.

Pluss med Frankrike. Et fantastisk land å kjøre igjennom. Alle stop langs motorveien har dusj, bra stelle muligheter for barn.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *