Oppdatering fra BootCamp Italia 2018

Distansen er ikke mye å skryte av må jeg fastslå med en gang. Grunnen til kort distanse er at det er ikke alle steder i området det egner seg å gå på rulleski her. Smale veier, de kjører som f, selv om italienere har mer respekt for de som trener i veibanen enn nordmenn. Jeg ser tilbake på høyde meterne jeg har lagt tilbake 3000,2 bare i rulleski på 2 og en halv uke. I en bakke med 30% stigning ca.

Ting å ta med tilbake fra ferie. Jeg har fått bedre respons på utholdenheten, og mistet en del såkalte «pyntemuskler» jeg hadde opparbeidet meg før sommerferien.  Når jeg kommer hjem er målet og løpe mer enn tidligere, det øker veldig effekten på rulleski, holde stor fart over lengre tid. Noe som jeg har slitt med en stund. Jeg skal gå en bakkesprint skate 09.09.18 målet er å klare en tid mellom 3:30 og 4:00 på 1,2 km på en bakke som har 58 høydemeter. Altså en meget bratt bakke.

Onsdag er det tilbake til kjerne trening, og mer fokus på styrke igjen frem til rennet. Da er det eksplosivt i 1,2 km. Her nede på samme distansen og nesten samme høydemeter ligger jeg på 4, 10 altså ikke så ille. Men da har jeg startet stigningen av bakken sakte.

Veien videre for Rulleliv.no

  • Jeg har 5 par ski som skal ut til salgs løpet av august.
  • Jeg skal bygge opp utleie park. Jeg leier ut via finn.no, facebook og leienting.no.
  • Kjører en konkurranse løpet av september hvor du kan vinne noen flotte rulleski skate med s2 hjul.

Sjekk den nye video fra Nord- Italia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *