Påkjørt og stort rompemerke i ny bil

Jeg har gått rulleski i mange år hatt mange små og mindre nesten ulykker. I dag smalt det. Noe så jævlig. Det går bra. Jeg hadde jævlig flaks. Han kom fra høyre inn mot på en småvei som krysser en sykkel/gang vei. Jeg ser han blinker. Jeg gir tegn med armen i store bevegelser at han skal stoppe. Men jeg bremser ned uansett fordi jeg tar ingen unødvendige sjanser. Han bremser virkelig ikke ned. Jeg går til venstre som er eneste mulighet. Han bråbremser. Jeg klarer å vri meg mot høyre og løfte litt på skien i det han treffer meg hardt i høyre og jeg lander i gresset på andre siden. Jeg kjente ikke en dritt det og da adrenalinet hindret det. Først blir jeg forbanna fordi jeg trodde utstyret gikk til helvette. Så ble jeg forbanna fordi det kunne vært meg på tur med sønnen min eller andre som er på tur med barna sine. Han gikk ut og spurte om jeg trengte hjelp. Da så jeg at han har levd en mnd som voksen og lappen like lenge. Ba han skjerpe seg og lære seg å kjøre bil osv.

Da jeg gikk videre til bilen ble jeg forbanna for at han ødela tiden min. Det var en fantastisk runde på gang.

Så kom smertene og så sympatien. Nå legevakten. CT første gang.

Folk ass. Må lære seg å se seg for. Tenk på barn som vingler på sykler og sparksykkel.

Da jeg lå i gresset tenkte jeg mye på han som ble kjørt over 2 ganger. Ville det skje meg og?

Én kommentar til “Påkjørt og stort rompemerke i ny bil”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *